Att få vara som alla andra.

Vanligtvis ser du mig på långt håll på stranden då jag är personen som är fullt påklädd komplett med solhatt och spf50 på de få ställen hud som fortfarande syns.

Kände mig sjukt oball förra gången vi surfade i Filippinerna då jag hade heltäckande med hjälp av leggings och surftröja. Förstörde liksom min inre bild av mig som cool surftjej.

Annat var det nu. I Los Angeles var det vinter vilket betydde att alla skulle surfa i våtdräkt. Can’t spot a ginger in a wetsuit! Alltså på riktigt, så himla skönt att få smälta in. Att få vara på stranden och se ut som alla andra. Att få surfa, spendera några timmar i solen och fortfarande känna mig cool.

*Så oerhört priviligerad om det här är händelserna som jag klagar på, att inte få smälta in på stranden. På det stora hela, inte viktigt alls, men i den lilla Cecilia-världen så var det en helt ny upplevelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.