Första egna föreläsningen

Presentationer är något jag vanligtvis gör med lätthet. I jobbet håller jag olika presentationer någon gång i månaden och jag är både förvaringsexpert, inredningsexpert och trendkänslig 😉 Att prata inför folk i jobbet är för mig en roll jag agerar och då är det inga konstigheter.

Men nu! Jag håller på att pyssla ihop en alldeles egen presentation som jag ska hålla på lördag. Jag har en bok att utgå från och jag ska självklart prata om träning och vikten av att träna inte bara grenspecifikt utan även allsidigt. Och nu sitter jag här och tvivlar, blir det bra? Kommer de bli motiverade? Vad gör jag om jag får black out? Suck.

Ska försöka inspirera min man till att även träna allmänt och inte bara fokusera på ridsporten och få lite input. Sen borde det inte vara några konstigheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.