Jag kan träning

Igår när jag hade lagt till sista bilden och styrt upp presentationen så att jag skulle kunna hålla den utan mina papper, men ändå renskrivit dessa tänkte jag ”ska jag köra en gång för att öva?” pga tidigare kända oro. Men då kom en så oerhörd skön känsla; jag kan träning, jag kan detta, jag vet vad jag pratar om. Så istället för att öva på en presentation gick jag på fredagsfys och såg ut såhär när jag skulle försöka göra saker koordinerat:

Alltså höger, vänster, arm, fot, i takt, åt rätt håll. Det är ta mig tusan svårt! Himla kul är det ändå att försöka röra sig i takt till musiken.

Idag efter föreläsningen, som gick väldigt bra, så tog jag mig ut i skogen en sväng. Fantastiskt skönt att få andas lite skogsluft och jag kände hur kroppen slappnade av för varje steg jag tog. Sprang en himla trevlig trailrunda som är på dryga 7K på idag riktigt blöta stigar.

Föreläsningen handlade om hur ryttare kan bli bättre idrottare genom att träna styrka och kondition på egen hand och ordnades via Friskis och Svettis Älmhult där jag är gyminstruktör.

// Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.