Wow vilken dag!

Som funktionär på Friskis får du ta del av kommande nyheter under ett samlat tillfälle, så kallade Nyhetsdagarna. Idag var vi ett glatt gäng från Älmhult som åkte till Malmö för att se vad som kommer nästa termin.

Schemat kan du anpassa efter dina intressen, det finns ett gäng pass att välja på under samma tid så att du kan pussla ihop Din Bästa Dag. Mitt schema såg ut såhär:

Pass 1: Step Explode

Pass 2: Skivstång Maxa

Lunch

Pass 3: Yoga mind

Pass 4: Rodd

Alltså svettfest i takt till musik, svettfest med tunga vikter, lunch, avslappning under filt, svettfest med kramp i rumpan.

Lite av en dröm att få spendera en hel dag med fantastiska människor på roliga/svettiga/tunga/grymma/svinjobbiga pass.

trainingStörsta utmaningen för mig är det mentala vilket blev väldigt tydligt under passet Rodd. En del av passet var samma utmaning som under Brandmanstestet, att ro 500m på under 1:45. När tiden var ute hade jag 12 meter kvar. ”Aaaaaaargh” kom ut genom munnen och genom huvudet flög ”jag misslyckades”. Men direkt sa jag till mig själv ”wow, efter en hel dags träning så lyckas nu nästan med det här tuffa testet! Bara 12m kvar, imponerande!”. Hur ska jag kunna lyckas direkt, jag har aldrig tränat rodd? Varför ska jag kunna det direkt? Varför är det ett misslyckande att ro satan och nästan klara utmaningen?

Det är bara i mitt huvud och jag har bestämt mig för att bli snällare mot mig själv. Att försöka peppa mig själv istället sär att sänka mig. Jag är stark, jag är grym, heja mig!

//Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.