Race planering 2019

Förra året landade in på… 30st genomförda lopp. Att åka iväg på helgen och springa lopp var ett sätt för mig att kunna andas. Jag slapp vara ”Cecilia – sjukskriven” och kunde vara bara Cecilia. Jag kunde fungera, inga tankar som jagade mig om att inte duga, inte kunna klara av jobbet, utan bara ett fokus på nästa löpsteg, nästa hinder som fick mig att känna mig normal, välmående. Det var precis vad jag behövde förra året.

I år går jag till vardags i skolan. Jag utmanas och njuter av (nästan) varenda sekund i skolbänken. Jag håller pass, coachar personer, ordnar löpträffar, klurar och funderar på framtiden. Hjärnan är fullt sysselsatt med att lära sig nya saker och jag behöver helgen för att varva ner. Än så länge har jag 6 lopp planerade. Det kommer bli några fler, men jag har inte samma behov av att planera upp varenda helg, utan jag kommer gå lite mer på lust.

OCR VM 2019 känns i dagsläget oklart. Det går av stapeln i oktober i år, mitt i certifieringstider på skolan. Hur mycket jag än älskar att springa hinderbana så vill jag inte att det går ut över utbildningen. Men, jag har ett bra flow i träningen för tillfället och om det fortsätter flyta på, jag får möjlighet till att kvala, månen står i rätt position, kroppen håller osv osv så vem vet. Jag får suga lite på den karamellen.

Det är ju ändå vääääldigt kul att tex bada i lera 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.